سایت های درآمد ارزی: معرفی 10 سایت کسب درآمد دلاری برای ایرانیان

سایت های درآمد ارزی

شاید یکی از هوشمندانه‌ترین روش‌ها برای گذران زندگی در ایران، کسب درآمد دلاری باشد. همچنین کسب درآمد دلاری یکی از دغدغه‌های بسیاری از متخصصان ایرانی است چراکه با استفاده از این کار می‌توانند درآمد بیشتری از تخصص و مهارت خود کسب کنند. در این مطلب از ایران پرداخت قصد داریم به معرفی سایت های درآمد ارزی بپردازیم. اگر کسب درآمد دلاری یکی از مواردی است که شما هم به آن فکر می‌کنید، پس تعلل نکنید و کارتان را از همین‌جا شروع کنید.

سایت درآمد ارزی چیست؟

سایت های درآمد ارزی به وب‌سایت‌هایی گفته می‌شود که در ازای انجام فعالیت‌های مختلف به کاربران خود درآمد ارزی پرداخت می‌کنند. به‌عنوان‌مثال شما ممکن است بتوانید از این وب‌سایت‌ها درآمد دلاری داشته باشید و سپس آن را به ریال تبدیل کنید.

اگر قصد دارید درآمد خود را به ریال تبدیل کنید از بخش تبدیل درآمد ارزی به تومان در ایران پرداخت استفاده کنید.

در ادامه این مطلب قصد داریم به معرفی برخی از سایت های درآمد ارزی بپردازیم.

سلب مسئولیت: ایران پرداخت صرفاً به معرفی وب‌سایت های کسب درآمد ارزی و دلاری می‌پردازد و هیچ‌گونه توصیه‌ای به ثبت‌نام یا پرداخت وجه در وب‌سایت‌ها نمی‌کند. مسئولیت هرگونه اقدام به عهده کاربران است. قبل از پرداخت وجه، تحقیقات لازم را انجام دهید.

معرفی سایت های درآمد ارزی

سایت‌های زیادی هستند که می‌توان با استفاده از آن‌ها به کسب درآمد، آن هم از نوع درآمد دلاری پرداخت. این موضوع شاید برای بسیاری از کاربران ایرانی جذاب باشد. اما آیا واقعاً کسب درآمد از سایت درآمد ارزی امکان‌پذیر است؟ باید گفت بله. در این مطلب به معرفی این سایت‌ها می‌پردازیم و در مقالات آینده به بررسی کامل و نحوه ثبت‌نام در هرکدام از این وب‌سایت‌ها خواهیم پرداخت.

 1-Swagbucks

سواگ باکس یکی از سایت های درآمد ارزی است که به افراد در ازای مشاهده تبلیغات پاداش پرداخت می‌کند. هر فیلم تبلیغی که مشاهده می‌کنید، منجر به کسب امتیاز می‌شود. در این سایت می‌توانید با دیدن ویدیوهایی با موضوعات سرگرمی، مد، سیاست، اخبار، ورزش و غیره کسب درآمد دلاری داشته باشید. همچنین شرکت در نظرسنجی‌های سایت می‌تواند برای شما درآمد ایجاد کند. شما زمانی می‌توانید درآمد خود را دریافت کنید که امتیازتان به 160 رسیده باشد که معادل با 1 دلار است. درنهایت می‌توانید درآمد دلاری خود را از طریق حساب پی پال خود دریافت کنید.

اگر حساب پی پال ندارید، نگران نباشید، ایران پرداخت برای شما حساب پی پال راه‌اندازی می‌کند.

توجه داشته باشید برای برداشت از این وب‌سایت باید به حداقل امتیاز 500 رسیده باشید. نکته مهم دیگری که ما در ایران پرداخت در رابطه با سایت های درآمد ارزی بررسی می‌کنیم، این موضوع مهم است که آیا به کاربران ایرانی خدمات ارائه می‌کنند یا خیر؟ وب‌سایت swagbucks در زمان نگارش این مطلب (ژوئن 2023) برای کاربران ایرانی در دسترس نیست که البته می‌توانید با vpn حساب کاربری خود را ایجاد کنید و برای برداشت پول همان‌طور که گفته شد از خدمات ایجاد حساب پی پال در ایران پرداخت استفاده کنید.

2- Ibotta

یکی دیگر از سایت های درآمد ارزی، نرم‌افزار آیبوتا است که بازهم در ازای دیدن تبلیغات به کاربران خود پاداش پرداخت می‌کند. درواقع این یک وب‌سایت خرید است که به کاربران خود تخفیف ارائه می‌کند. اگر حساب خود را ایجاد کنید و از پیشنهادات اپلیکیشن استفاده کنید پس از 30 روز ممکن است بتوانید تا 20 دلار درآمد داشته باشید.

گفته شده که می‌توان تا 55 دلار پاداش نقدی از این وب‌سایت به دست آورد و ثبت‌نام در آن رایگان است.

سایت های درآمد ارزی

ازآنجایی‌که در ایران پرداخت به دنبال بررسی راه‌های واقعی کسب درآمد دلاری و معرفی آن به کاربران خود هستیم، وارد این وب‌سایت شدیم تا بدانیم به کاربران ایرانی خدمات ارائه می‌کند یا خیر؟ متأسفانه این سایت برای کاربران ایرانی فیلتر است و باید از فیلترشکن استفاده کنید.

از طرفی اولین جمله‌ای که در این سایت با آن مواجه می‌شویم این است: با خرید 30 دلار، 10 دلار پاداش کسب کنید. بنابراین این وب‌سایت یک فروشگاه آنلاین است که به کاربران خود در ازای دیدن تبلیغات پاداش می‌دهد و همچنین در ازای خرید به کاربران خود تخفیف می‌دهد.

برای نقد کردن درآمد ارزی می‌توانید از خدمات ایران پرداخت استفاده نموده و درخواست خود را در این وبسایت ثبت کنید.

3- TranscribeMe

ترنسکرایب می یکی دیگر از سایت های درآمد ارزی است که مناسب آن دسته از افرادی است که تسلط کافی به زبان انگلیسی دارند. در این روش شما نیاز به مهارت شنیداری یا لیسنینگ قوی انگلیسی دارید. نحوه انجام کار به این شکل است که پس از ثبت‌نام در این وب‌سایت، فایل‌های صوتی در اختیار شما قرار می‌گیرد. شما باید محتوای فایل صوتی را گوش کنید و هر آنچه شنیده‌اید را بنویسید و فایل نوشتاری را برای وب‌سایت ارسال کنید. در این وب‌سایت شما می‌توانید به‌عنوان فریلنسر یا به‌عنوان کارفرما ثبت‌نام کنید. معمولاً کارفرماها افرادی مانند بازرگانان یا شرکت‌های بین‌المللی هستند که به افراد متخصص در این زمینه نیاز دارند.

این وب‌سایت توسط تیم محتوای ایران بروکر مورد بررسی قرار گرفت، شما به‌عنوان کاربر ایرانی می‌توانید با ایمیل خود یک حساب کاربری ایجاد کنید. اما برای تأیید حساب کاربری خود به اکانت پی پال نیاز خواهید داشت.

برای ایجاد یک حساب پی پال می‌توانید از وب‌سایت ایران پرداخت کمک بگیرید.

4- وب‌سایت iWriter

اگر نویسنده خوبی هستید و رایتینگ انگلیسی شما در حد قابل قبولی است، این سایت درآمد ارزی برای شما مناسب خواهد بود. توجه داشته باشید که زمان ثبت‌نام در وب‌سایت آی رایتر باید دو نمونه متن به‌صورت کاملاً یونیک ارائه کنید. درصورتی‌که محتوای شما کپی باشد، درخواست شما برای همکاری با وب‌سایت رد می‌شود.

با توجه به این موضوع که کسب‌وکارهای زیادی نیازمند محتوای متنی جذاب و تخصصی هستند، اگر توانایی نوشتن محتوای یونیک را دارید پیشنهاد می‌کنیم از این وب‌سایت استفاده کنید تا بتوانید درآمد ارزی برای خودتان ایجاد کنید.

توجه داشته باشید اگر رایتینگ شما خوب باشد می‌توانید از کارفرماها نیز به‌طور مستقیم پروژه دریافت کنید. برای پیدا کردن کارفرمای خارجی می‌توانید از پلتفرم‌های کاریابی مانند لینکدین نیز استفاده کنید. در مرحله اول سعی کنید چند نمونه کار انجام دهید و در وب‌سایت‌های مختلف مانند مدیوم منتشر کنید. در مراحل بعدی نمونه کار خود را برای وب‌سایت‌هایی که معرفی کردیم یا کارفرماهایی که در لینکدین پیدا می‌کنید، ارسال کنید تا موفق به کسب درآمد دلاری شوید.

اگر در مراحل انجام کار و کسب درآمد ارزی از وب‌سایت‌ها به‌حساب پی پال احتیاج داشتید، کافی است از ایران پرداخت درخواست ساخت اکانت پی پل کنید.

5- وب‌سایت لینکدین

لینکدین یکی از پلتفرم‌های قوی برای کاریابی است که خوشبختانه ایجاد پروفایل کاربری برای ایرانیان امکان‌پذیر است. با یادگیری ساخت پروفایل حرفه‌ای در لینکدین می‌توانید از کارفرماهای غیر ایرانی پروژه دریافت کنید و درآمد دلاری داشته باشید. با استفاده از این پلتفرم شما می‌توانید تخصص خود را به اطلاع کارفرماهای ایرانی و خارجی برسانید و کار متناسب با تخصص خود را پیدا کنید. توجه داشته باشید در این روش چون به‌طور مستقیم با کارفرما ارتباط دارید می‌توانید از آن‌ها درخواست کنید که حقوق و دستمزد شما را با استفاده از ارزهای دیجیتال انتقال دهند.

برای ایجاد حساب در بهترین صرافی ایرانی میتوانید وارد صرافی ایران پرداخت شوید.

6- وب‌سایت WeLocalize

سایت وی لوکالایز یک وب‌سایت برای بومی‌سازی کسب‌وکارها و توسعه آن‌ها است. این وب‌سایت امکان فریلنسری را برای کاربران فراهم کرده است. شما می‌توانید با ورود به این سایت درآمد ارزی، روی بخش فریلنرسینگ کلیک کنید. توجه داشته باشید که شغل‌های فریلنسری در این وب‌سایت محدود است. به‌عنوان‌مثال اگر شما توانایی ترجمه زبان انگلیسی به زبان‌های دیگر مانند کره‌ای، ژاپنی، آلمانی و غیره را دارید می‌تواند گزینه مناسبی برای کسب درآمد باشد.

سایت های درآمد ارزی

اگر یکی از این موارد برای شما مناسب بود روی گزینه Apply کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد کنید. درنهایت باید منتظر بمانید تا پس از تأیید وب‌سایت، پروژه کاری دریافت کنید و شروع به کسب درآمد دلاری از این سایت کنید.

7- سایت flexjob

این سایت نیز برای فریلنسرها و کسانی که دورکاری انجام می‌دهند مناسب است. این وب‌سایت کارجوها را به کسب‌وکارها و کارفرماها متصل می‌کند. توجه داشته باشید که برای شروع استفاده از این وب‌سایت باید مبلغ 2.95 دلار پرداخت کنید و به‌طور مکرر برای دسترسی به وب‌سایت باید هزینه پرداخت کنید. پرداخت‌ها باید با استفاده از گیفت کارت، ویزاکارت و راهکارهای پرداخت بین‌المللی باشد. برای افتتاح حساب ویزاکارت یا گیفت کارت می‌توانید از ایران پرداخت کمک بگیرید.

توجه داشته باشید که چون این وب‌سایت رایگان نیست، قبل از اینکه پرداختی انجام دهید به طور کامل وب‌سایت را بررسی کنید.

8- وب‌سایت Guru

یکی دیگر از سایت‌هایی که فریلنسرها را به کارفرمایان متصل می‌کند سایت گورو است. وقتی وارد این سایت درآمد ارزی می‌شوید می‌توانید به‌عنوان کارفرما یا فریلنسر در وب‌سایت عضو شوید. پس از عضویت شما می‌توانید آگهی‌های کاری را مشاهده کنید. همچنین امکان جستجو و فیلترکردن مشاغل متناسب با عنوان شغلی شما وجود دارد.

برای استفاده از این وب‌سایت می‌توانید با حساب گوگل خود وارد شوید. البته برای دریافت پروژه‌ها یا باید حق عضویت پرداخت کنید یا اینکه احراز هویت خود را تکمیل کنید. برای این کار باید شماره تلفن خود را وارد کنید. اگر موفق به وریفای کردن حساب خود با شماره موبایل ایران نشدید می‌توانید از شماره مجازی استفاده کنید. همچنین روش‌های پرداخت را نیز بررسی کنید تا مطمئن شوید در ازای خدماتی که ارائه می‌کنید، دستمزد دریافت خواهید کرد.

9- سایت Fiverr

یکی دیگر از سایت های درآمد ارزی، شرکت بین‌المللی فایور است که کارفرمایان را به فریلنسرهای متصل می‌کند. در این وب‌سایت پروژه‌هایی مانند تولید محتوای متنی در حوزه‌های مختلف، سئو، طراحی و موارد دیگر به فریلنسرها ارائه می‌شود. شما می‌توانید به‌راحتی با حساب گوگل خود یک پروفایل در این وب‌سایت ایجاد کنید. بسیاری از فریلنسرها در این وب‌سایت پروفایل تخصصی و شرایط همکاری خود را قرار داده‌اند. شما هم می‌توانید این کار را انجام دهید.

آیا تابه‌حال تجربه کسب درآمد دلاری از وب‌سایت‌های خارجی داشته‌اید؟ برای تبدیل درآمد ارزی خود به تومان با چه چالش‌هایی مواجه شده‌اید؟ تجربه‌های خود را با ما به اشتراک بگذارید.

10- سایت creative market

کریتیو مارکت نیز یکی دیگر از سایت های درآمد ارزی است که مختص هنرمندان و طراحان در فضای آنلاین است. این دسته از افراد می‌توانند هنر و خلاقیت خود را در وب‌سایت کریتیو مارکت بفروشند و درآمد دلاری کسب کنند. روش کار سایت به این شکل است که شما محتوای تولیدشده را روی سایت قرار می‌دهید و به ازای هر بار دانلود یک تصویر، مبلغی به‌حساب شما واریز می‌شود. برای شروع به کار با این وب‌سایت به‌حساب پی پال نیاز دارید که برای ایجاد حساب پی پال می‌توانید از ایران پرداخت کمک بگیرید.

آنچه در مطلب “سایت های درآمد ارزی” خواندیم:

ما در این مطلب از ایران پرداخت سعی کردیم به معرفی 10 سایت برتر درآمد ارزی بپردازیم. توجه داشته باشید که در طول زمان ممکن است دسترسی این وب‌سایت‌ها برای ایرانیان تغییر کند. همچنین بسیاری از این سایت‌ها برای انجام پرداخت‌ها از شما حساب پی پال می‌خواهند که برای رفع این مشکل می‌توانید از ایران پرداخت کمک بگیرید. همچنین بعضی از سایت های درآمد ارزی برای شروع به کار و ایجاد پروفایل کاری از شما درخواست پرداخت هزینه عضویت را دارند. بنابراین سعی کنید قبل از انجام پرداخت به‌خوبی وب‌سایت موردنظر را بشناسید و پس از اطمینان در آن عضو شوید.

ایران پرداخت به کاربران پیشنهاد عضویت یا پرداخت در هیچ‌کدام از سایت‌ها را ارائه نمی‌کند. این مطلب صرفاً جنبه معرفی دارد.

سؤالات متداول – کسب درآمد ارزی از وبسایت های خارجی

بهترین سایت درآمد دلاری کدام است؟

بهترین سایت برای کسب درآمد دلاری بستگی به مهارت شما دارد. اگر برنامه‌نویس هستید یا به زبان‌های خارجی تسلط دارید، وب‌سایت‌های فریلنسری می‌تواند برای شما یک گزینه مناسب باشد.

درآمد دلاری آسان چطور امکان‌پذیر است؟

اگر در زمینه خاصی تخصص دارید می‌توانید با ایجاد یک پروفایل حرفه‌ای در لینکدین به درآمد دلاری برسید. برای انجام این کار باید صبر زیادی داشته باشید و به‌طور مستمر فعالیت کنید. همچنین باید مهارت‌های خود را به‌مرورزمان افزایش دهید. یکی دیگر از راه‌های کسب درآمد دلاری‌ترید یا معامله در بازارهای جهانی مانند فارکس یا ارز دیجیتال است.

آیا کسب درآمد دلاری از سایت‌های خارجی امکان‌پذیر است؟

بله شما می‌توانید از وب‌سایت‌های مختلف خارجی که به کاربران ایرانی نیز خدمات ارائه می‌کنند برای کسب درآمد ارزی استفاده کنید.

درآمد دلاری رایگان به چه شکل است؟

برای کسب درآمد دلاری رایگان به شکلی که نیاز به پرداخت مبلغ نباشد، باید از سایت های درآمد ارزی رایگان استفاده کنید. در این مطلب از ایران پرداخت برخی از این وب‌سایت‌ها را معرفی کردیم. یکی از سایت‌های مناسب برای کسب درآمد دلاری رایگان تریدینگ ویو است. شما می‌توانید با ارائه مطالب مرتبط با ارزهای دیجیتال در این وب‌سایت امتیاز کسب کنید و اگر مطلب شما رأی کافی را دریافت کند می‌توانید تا مبلغ 100 دلار به ازای هر مقاله دریافت کنید.

چطور می‌توان کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی به‌صورت رایگان داشت؟

بسیاری از سایت‌های خارجی مانند مدیوم، تریدینگ ویو، لینکدین و غیره به کاربران ایرانی امکان ایجاد حساب کاربری، یافتن شغل مناسب و کسب درآمد دلاری را می‌دهند.

چگونه روزی 10 دلار درآمد داشته باشیم؟

اگر در زمینه خاصی مانند معامله و ترید ارز دیجیتال یا فارکس مهارت کسب کنید یا اینکه در زمینه‌های تولید محتوای دیجیتال متخصص شوید، می‌توانید به‌راحتی روزانه 10 دلار درآمد داشته باشید.

آیا کسب درآمد دلاری بدون سرمایه امکان‌پذیر است؟

بله شما می‌توانید از وب‌سایت‌هایی که شما را به کارفرما متصل می‌کند استفاده کنید. بسیاری از این وب‌سایت‌ها خدمات رایگان ارائه می‌کنند بنابراین برای شروع نیاز به سرمایه اولیه نخواهید داشت.

کسب درآمد دلاری از اپلیکیشن به چه شکل است؟

برخی اپلیکیشن ها در ازای مشاهده ویدیو یا تبلیغات به کاربران خود مبلغی را پرداخت می‌کنند. قبل از نصب این برنامه‌ها با دقت آن‌ها را بررسی کنید و مطمئن شوید که به اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا نمی‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

این مطلب را به اشتراک بگذارید

به خبرنامه ما بپیوندید

شاید بپسندید

فهرست مطالب
ایران پرداخت | آسان‌تر از همیشه!